Page
Menu
News

HOUTPLEIN CENTRAAL

 
Bericht 5 - 8 (van 20)
  12345  

Water & Klimaatadaptatie 7 juli 2019

Op zondagmiddag 7 juli vond in het ABC de opening plaats van het tweede deel van het project “ In Haarlem staat een huis”. In deel 1 was de energievoorziening aan bod gekomen. Deel 2 gaat over de invloed van water op het ontwerp van onze huizen en onze woon- en leefomgeving.

 

lees verder »

Groene Open Dag met Dock & Plantenasiel Haarlem 6juli 2019

Op 26 september 2018 openden Naomi de Bruijne en Marije Franken op het Houtplein het Haarlemse plantenasiel. Hier vinden afgedankte en gehandicapte kamerplanten een liefderijke plek om op adem te komen. De vreugde was van korte duur; het pand moest per 1 maart leeg opgeleverd worden. Marije en Naomi vonden al snel een nieuw, permanent onderkomen in Parkwijk.

 

lees verder »

Festival in de Doopsgezinde kerk 30 juni 2019

Niet grootscheeps aangekondigd maar toch behoorlijk druk was het in de Doopsgezinde kerk, die voor deze gelegenheid alle deuren van het gebouw had opengezet. Er waren talloze activiteiten georganiseerd met o.a. zangeres Mylou Frencken, meester-interviewer Frénk van der Linden en meezingdirigent Leny van Schaik.

lees verder »

Inloopavond over afvalscheiding in De Tulp

Op 25 juni jl. had de gemeente, in samenwerking met Spaarnelanden, een inloopavond georganiseerd voor een aantal inwoners van het Haarlemmerhoutkwartier (nieuwe benaming).

 

 

 

 

lees verder »

  12345  
Bericht 5 - 8 (van 20)
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login